Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

Mortal Kiss in greek



Δεδομένου ότι το τελικό κουδούνι της σχολικής χρονιάς χτύπησε στο High Mill Winter, Faye McCarron θα μπορούσε να αισθανθεί τον ενθουσιασμό πυροδοτώντας στο ζεστό αέρα.
Όλη την ημέρα, αυτή και οι φίλοι της είχαν συζητήσει τι επρόκειτο να κάνουν κατά τη διάρκεια των θερινών διακοπών. Η μνήμη του το παράξενο, το κρύο χειμώνα που είχαν εγκατασταθεί πάνω από την πόλη μόλις λίγους μήνες προηγουμένως δεν είχαν ακόμη αρκετά ξεθωριασμένα. Τώρα, όλοι με ανυπομονησία να απολαύσετε μεγάλες ηλιόλουστες μέρες γεμάτες τίποτα να κάνει, αλλά ό, τι ήθελαν.

«Faye! Έλα τώρα - δεν έχουμε όλη τη νύχτα »!

Faye κοίταξε να δει το καλύτερο φίλο της, Liz Wilson, στέκεται δίπλα από την πύλη του σχολείου. Liz ήταν πηδάει από το ένα πόδι στο άλλο, γεμάτη ανυπομονησία.

«Γρήγορα! Έχουμε ρούχα για να διαλέξετε! Ή έχετε ξεχάσει τι συμβαίνει αργότερα; "

Faye χαμογέλασε. Φυσικά δεν είχε ξεχάσει. Lucas Morrow είχε αποφασίσει να ρίξει ένα τεράστιο τέλος του έτους κόμματος στο αρχοντικό του, και είχε καλέσει το σύνολο του έτους τους. Αν και η θεία Faye του Pam είχε γίνει επίσημα κηδεμόνα Lucas από τότε που η εξαφάνιση της μητέρας του, δεν μπορούσε πραγματικά να ζήσει στο αρχοντικό μόνιμα - είχε ακόμα το βιβλιοπωλείο για να τρέξει. Έτσι Lucas ζούσε λίγο πολύ μόνος στο τεράστιο μέρος από τα γεγονότα του μακρύ χειμώνα. Ήταν πάρα πολύ μεγάλο για ένα άτομο, αλλά είχε συχνά τους επισκέπτες - και ήταν ιδανικό για τη φιλοξενία ένα εντυπωσιακό πάρτι.

Όλοι ήταν ενθουσιασμένοι γι 'αυτό. Faye δεν μπορούσε να περιμένει - εκείνη είχε γίνει τόσο απασχολημένοι με φινίρισμα από αναθέσεις σχολείο κατά τη διάρκεια των τελευταίων ημερών ότι είχε μόλις δει ακόμη και ο φίλος της, ο Φιν, σωστά. Το κόμμα θα είναι το ιδανικό μέρος για να περάσουν λίγο χρόνο μαζί, και η καρδιά της πήδησε μόνο στη σκέψη του. Αλλά πριν από αυτό, η ίδια και Liz επρόκειτο να ετοιμαστείτε για το κόμμα μαζί.

«Ποια είναι η βιασύνη;» Faye πείραζαν και έφτασε το φίλο της. «Έχουμε δύο ώρες πριν από το πάρτι ξεκινάει ακόμα. Τέλος πάντων, εμείς διάλεξε χθες ρούχα μας, να θυμάστε; Φοράω το ditsy-print playsuit με νέα σφήνες μου, και έχετε το χρώμα μπλοκ φόρεμά σας. "

«Ναι, αλλά αυτό δεν αφήνει περιθώρια για περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης, έτσι δεν είναι;», δήλωσε ο Λιζ, καθώς ξεκίνησε προς την κατεύθυνση της πόλης.

«Τι είδους καταστάσεις έκτακτης ανάγκης;"

«Οι εξαρτήσεις ήταν ωραία χθες το βράδυ, σίγουρα. Τι γίνεται όμως όταν τα βάζουμε στο τώρα και να αποφασίσει να μην κάνει τη δουλειά; "Liz ρώτησε. «Νομίζεις ότι δεν θα συμβεί σε σας, αλλά μπορεί. Γι 'αυτό πρέπει πάντα να χτίσει στην παράταση στολή-έκτακτης ανάγκης. Ακριβώς σε περίπτωση. Εκτός αυτού, σκέφτηκα είπατε Lucas ήθελε να είναι εκεί νωρίς, για να συμβάλει στη συγκρότηση;

«Το έκανε», είπε η Φαίη, «αλλά δεν έχω δει όλη την ημέρα. Προσπάθησα να του τηλεφωνήσω, αλλά δεν απάντησε. Υπέθεσα ότι απλά δεν θα μπορούσε να πάρει και θα με καλέσει πίσω. Έχετε δει; "

Liz κούνησε το κεφάλι της. «Όχι. Ίσως δεν έκαναν τον κόπο έρχονται in Δεν είναι όπως κάναμε πραγματικά οποιαδήποτε εργασία σχολείο σήμερα, έτσι δεν είναι; Μάλλον έμεινε σπίτι για να προετοιμαστούν για το κόμμα. Θεέ μου, Faye, είμαι τόσο ενθουσιασμένος! Θα μπορούσε σήμερα να πάρει καθόλου καλύτερα; Το κόμμα του έτους, και είναι η αρχή του καλοκαιριού! "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου